Links

Lind og Friedstrup
Lea og Flemming Friedstrup Lind producerede hvidvin og rosé vin fra deres hjem mellem Dalby og Karise indtil 2016 - en produktion de er ved at flytte til Greorkgaard.

Kombikost eller Mavehelse

Lea Friedstrup Lind har 20 år på bagen som statsautoriseret fodterapeut - et job hun lagde bag sig og startede uddannelsen som kostvejleder. Også denne aktivitet er flyttet ind på Greorkgaard, hvor hun kan rådgive om sund kost og forholdet mellem de fødevarer vi indtager.

WRIEDT-IT
Efter rigtigt mange år i IT branchen, har Leif Wriedt Jørgensen valgt at starte op som selvstændig IT konsulent. Denne aktivitet er dog ikke flyttet ind på Greorkgaard, men forretningsadressen er på Slotsbryggen 14, 4800 Nykøbing F.

Marielyst-El
Siden 2012, hvor der blev etableret solceller på Greorkgaard's tag, er el arbejdet blevet udført af Marielyst-El, fordi der her blev fundet en lokal håndværksvirksomhed med 3 fundamentale færdigheder: Kvalitet, Service og Pris.

Torben's Byg
Når der skal bygges med assistance fra en professionel Tømrer, er det altid Torben's Byg der bliver ringet til - for igen står vi med en lokal håndværker som har de 3 fundamentale færdigheder: Kvalitet, Service og Pris.